Plaats uw bericht

89 Entries
Fortis Legal  Email
30/12/16

Comments:
Beste studenten Rechtsgeleerdheid,

Heb je ook zo'n moeite met het behalen van een tentamen voor een vak of heb je hulp nodig bij je scriptie of paper?

Wacht niet langer en stuur een mail naar Fortis Legal. Fortis Legal is een juristenkantoor, met juristen die jarenlange ervaring hebben in het onderwijs en rechtspraktijk. Hierdoor zijn zij in staat om in korte tijd de essentie van de stof uit te leggen en je leren eigen te maken. Je kunt individueel of in groepsverband ( Max. 4 studenten) bijles volgen.

Vooraf worden prijsafspraken met je gemaakt, zodat je achteraf nooit voor verassingen komt te staan. Indien je nog twijfels hebt, het volgen van een vrijblijvende proefles is mogelijk.

Fortis Legal is in Zaandam gevestigd ( ongeveer 15 minuten met OV van Amsterdam vandaan). Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren.

Is afstand een probleem voor je, dan kunnen wij je ook via skype en e-mail ondersteunen.

Met vriendelijke groet,

Fortis legal
mail: info@fortislegal.nlLex Tim Email
14/11/16

Comments:
Goedendag,

Ik ben op zoek naar een deeltijd opleiding criminologie en het lijkt haast een mission impossible. Hopelijk kan iemand mij hierbij adviseren en de juiste richting opsturen.

Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Met vriendelijke groet,

Lex Tim


Rozemarijn  Email
24/10/16

Comments:
Wij zoeken een student om een scheidingssrchief in kaart te brengen.
Maandag overdag of in avond uren. Leuk werk, 12,50 p/u, reageer per mail.


Rozemarijn  
24/10/16

Comments:
Wij zoeken een student om een scheidingssrchief in kaart te brengen.
Maandag overdag of in avond uren. Leuk werk, 12,50 p/u, reageer per mail.


Bard Sibon Email
13/10/16

Comments:
VACATURE

Bij huiswerkinstituut Enjoy! Learning in Amstelveen zoeken we enthousiaste studenten om ons team van studiebegeleiders en bijlesdocenten te komen versterken!

Wat zoeken we?
Studenten om studiebegeleiding te geven aan kleine groepjes middelbare scholieren en/ of bijles in vakken van het middelbaar onderwijs.

Wat houdt het werk in?
- Leerlingen komen met uiteenlopende hulpvragen bij ons binnen, zitten in verschillende klassen en op alle niveaus van onderwijs (leeftijd 12 tot 19). Dit maakt het werk uitdagend en gevarieerd en, gecombineerd met de kleinschaligheid, erg leuk en persoonlijk.
- Je begeleidt bij het maken van een planning, leren van toetsen en overhoren, maken van opdrachten en werkstukken. Daarnaast vervul je een sociale rol bij het motiveren en coachen.
- Je geeft bij voorkeur minimaal twee dagen per week begeleiding en/ of bijles. Je kunt aan het werk in onze vestiging in Amstelveen en op hockeyclub Pinoké in het Amsterdamse Bos.

Wat moet je in huis hebben?
- (Af)studerend in de regio Amsterdam-Amstelveen.
- VWO-diploma op zak.
- Stressbestendig, sociaal invoelend en gevoel voor humor.
- Gestructureerde werker, ervaren planner en geduldig persoon.
- Ervaring met studiebegeleiding, (bij)les geven en/ of werken met jongeren is een pre.
- Kennis van exacte vakken op examenniveau en/ of Economie-M&O is een pre, combinatie van beiden helemaal!

Wat betaalt het?
- Tussen de 10 en 12 euro bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Voor meer informatie over ons instituut, onze werkwijze en de begeleidingen die we aanbieden kijk op www.enjoy-learning.nl.
Interesse? Neem contact op met Bard via info@enjoy-learning.nl of bel met 06-39809442.


Tineke Rokebrand Email
06/09/16

Comments:
UNIVERSAL MUSIC ZOEKT STAGIAIR(E)

Universal Music vertegenwoordigt artiesten als Rihanna, Justin Bieber, Emeli Sandé, Ben Howard, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Douwe Bob, The Common Linnets, Kensington en nog heel veel anderen. Universal Music is gevestigd in ruim 70 landen en valt onder de Vivendi groep, een grote internationale groep op het gebied van media, communicatie en entertainment, en vertegenwoordigt een keur aan bekende internationale labels, waaronder Decca, Caroline en Top Notch.


Binnen de afdeling Legal & Business Affairs hebben wij ruimte voor een enthousiaste stagiair(e) met bij voorkeur kennis van privacy-, mededinging-, en ondernemingsrecht en in het bijzonder het auteurs- en naburig recht.

Gedurende jouw stage zul je de afdeling, bestaande uit drie personen, ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het beoordelen, opstellen en onderhandelen van diverse contracten. Dit palet aan contracten is zeer gevarieerd en bestaat uit onder andere artiesten- en producercontracten, merken-, label-, synchronisatie en merchandise licentiecontracten, live- en audiovisuele registraties, distributie, muziek-uitgave, joint ventures, sponsoring, digitale exploitatie, algemene voorwaarden en contracten met omroepen.

We vragen het volgende van je:
- dat je derde- of vierdejaars student rechtsgeleerdheid bent;
- dat je minimaal 16 weken beschikbaar bent, startdatum in overleg. Parttime in overleg.

We willen verder graag dat je beschikt over:
- uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal mondeling en schriftelijk
- goede communicatieve vaardigheden
- verantwoordelijkheidsgevoel
- analytische vaardigheden
- resultaatgerichtheid
- IT skills

We bieden je:
• Een informele werksfeer
• Goede persoonlijke begeleiding bij het behalen van je competenties
• Een unieke stage-ervaring in een snel veranderende werkomgeving
• Een passende stagevergoeding van € 250 (op basis van een vijfdaagse stageweek)
• Gunstige ligging van het kantoor, nog geen 100 meter vanaf station Baarn

Heb je belangstelling, stuur dan s.v.p. je CV met motivatiebrief naar: sollicitatie@umusic.com
t.a.v. Tineke Rokebrand


Gemini12334 
30/08/16

Comments:
Hoi allemaal, wie heeft onderstaande titels voor mij:

1. J.H. Jans, S. Prechal, R.J.G.M. Widdershoven Inleiding tot het Europees bestuursrecht, AA 2011 (derde druk)

2. S.E. Zijlstra (red.), Wetgeven. Handboek voor de centrale en decentrale overheid, Deventer: Kluwer 2012

Als je de VEU en VWEU hebt uitgeprint, dan neem ik ook die graag over van je. Alvast bedankt!


Evi Verschelling Email
15/08/16

Comments:
Ben jij of ken je iemand die affiniteit heeft met werving en selectie en die klaar is voor een startersfunctie bij het leukste bedrijf van Amsterdam?
Ter versterking van ons team zoeken wij een executive search medewerker. Klik op de link voor meer informatie en solliciteer!

http://www.legalpeople.nl/vacatures/executive-search-medewerker-legal-people.html


Christian Email
31/07/16

Comments:
Live Voetbalverslaggever (data collector) Alkmaar

Een internationale sportinformatieservice zoekt mensen die statistieke gegevens verzamelen tijdens voetbalwedstrijden in Holland (Alkmaar).
De job houdt in dat je tijdens de match alle gegevens doorgeeft via gsm aan een van onze callcenteragenten. (Er worden geen telefoonkosten aangerekend). Alles gebeurt in het Engels. Dus een goede kennis van
Engels is vereist.
De betaling gebeurt per wedstrijd (70 Euro). Er zijn voortdurend wedstrijden voor je beschikbaar.
Andere interesses van ons zijn basketbal, voleybal en handbal. Ook voor deze sporten zoeken we nog verslaggevers (per wedstrijd 60 Euro/55
Euro/55 Euro).
Als je geïnteresseerd bent: stuur mij een bericht in het Engels. Zo toon je aan dat Engels geen probleem is voor jou.


vanpraagbiografie 
29/07/16

Comments:
Hallo, u wilt misschien een biografie cadeau? Download dan Het Grondsop voor de Goddelozen op http:/www.jpvanpraag.nl De biografie behandelt leven en werk van J.P. van Praag, de bekende 20e eeuwse humanist en het grote voorbeeld voor “humanisten”. Maar hou u vast! Van Praag zou zich hebben ingezet voor gelijkberechtiging van buitenkerkelijken. Gelooft u het? Humanisten spannen zich niet in voor de emancipatie van bevolkingsgroepen. Verklaren zulke onthullingen dat de biografie gratis kan worden gedownload? De ingewikkelde, gruwelijk zware klus duurde langer dan 10 jaar. Vreemd genoeg verstrekten de opdrachtgevers, de “humanisten”, de straatarme auteur geen geld om het boek te schrijven en te laten drukken. Geld (onkostenvergoeding), bloemen noch een bedankje kon eraf. De “humanisten” zijn voorstanders van de vrijheid van meningsuiting ziet u. Wat kan men nu anders dan het gratis aanbieden op internet? Uw gift is welkom, maar geen plicht. U zult zich verheugen over nieuwe inzichten en zien dat Van Praag het humanisme van zijn sociale gezicht beroofde. Maar, zult u zeggen, humanisme is gebaseerd op medemenselijkheid! Kijk voor de aardigheid eens (via de zoekfunctie) of het woord “armoede” of “armen” in deze biografie voorkomt. Humanisten behoren zich het armoedeprobleem aan te trekken, maar dit gebeurde niet. Kon dit ongestraft? Wie de molen te min is, loopt ook het meel mis: het humanisme heeft opgehouden te bestaan. Wat blijft er nog over? De leer van de heersende klasse die immers buitenkerkelijk is? Het Humanistisch Verbond kampt sinds 1963 pas echt met problemen. Van Praag legde toen een motie naast zich neer waardoor het Humanistisch Verbond niet langer humanistisch is. Eerst was er geen humanisme meer en nu moet de organisatie voortbestaan zonder leer. Hoe moet het nu verder? Vindt u “Humoristisch Verbond” misschien een toepasselijke naam?
 < Previous 10
Page:
Next 10 >  


De Faculteit der Rechtsgeleerdheid (VU) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze rubriek. Beledigende, discriminerende, racistische of anderszins onbetamelijke berichten worden echter niet getolereerd. De faculteit behoudt zich dan ook het recht voor reacties te wijzigen, in te korten of te verwijderen.