Plaats uw bericht

89 Entries
Johannsen Advocaten Email
28/05/18

Comments:
Beste student,

wij zijn een klein kantoor en op zoek naar een juridisch medewerker die wellicht wil groeien tot advocaat-stagiaire. Kijk op onze site en mail ons een CV op johannsen@johannsen.nl


Pot Jonker Advocaten  Email
25/04/18

Comments:
ALL-ROUND STUDENTSTAGE IN DE ECHTE ADVOCATUUR!
Ben je een gemotiveerde en ambitieuze (WO) rechtenstudent in de eindfase van jouw studie? Pot Jonker Advocaten te Haarlem biedt jou de mogelijkheid een studentstage te lopen waarin je uitgebreid kennis maakt met ons kantoor en alle facetten van de advocatuur!

https://www.potjonker.nl/over-ons/werken-bij/studentstages/


YourNewBizniz Email
04/03/18

Comments:
Heb je altijd al jouw eigen onderneming willen starten?
Als we er vanuit gaan dat de gemiddelde kleine onderneming
minimaal € 10.000 nodig heeft aan opstartkosten
en dat het gemiddelde ‘Break-Even’ point dan 3-5 jaren is
met daarbij de gemiddelde
maandelijkse overheadkosten van ongeveer € 4500,-.
Zou je dan kunnen starten?
En wat als wij jou vertellen, dat de opstartkosten voor een bedrijf
maximaal € 1275,- kunnen zijn, met een Break-even point van
1 maand
en overheadkosten tussen € 45,- tot ongeveer € 405,-?
Meld je aan via YourNewBizniz@gmail.com en verneem
hoe jij dat voor elkaar kunt krijgen.
ALLEEN SERIEUZE MENSEN!


Advocatenkantoor Roethof Email
14/02/18

Comments:
Juridisch secretaresse 24-40 uur


Advocatenkantoor Roethof in Amsterdam is per direct op zoek naar een juridisch secretaresse die minimaal 24 uur per week beschikbaar is.

Ben jij een communicatief sterke, flexibele, proactieve secretaresse die nergens de hand voor omdraait, tegen een hoge werkdruk kan en daarnaast ook juridische werkzaamheden wil verrichten?

Stuur dan je CV + motivatiebrief naar Gerald Roethof (info@roethof-advocaten.com)


Oort 
27/11/17

Comments:
FNV Horecabond zoekt nieuwe medewerker!

FNV Horecabond is per direct op zoek naar een rechtenstudent met arbeidsrechtelijke of privaatrechtelijke afstudeerrichting (met affiniteit arbeidsrecht/sociale zekerheidsrecht) die gemiddeld drie dagen per week werkervaring wil opdoen op ons Voorlichtings- en Informatiecentrum. Hierbij gaat het om het geven van juridisch advies aan leden van de bond. Ervaring met telefonisch klantcontact is een pré. Ook zou het fijn zijn als de potentiële kandidaat voor langere tijd beschikbaar is.

Heb je interesse? Solliciteer dan door een motivatie en CV te sturen naar t.vanrijsingen@fnvhorecabond.nl . Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Thomas van Rijsingen, telefoonnummer 036-5358551.


Simon Email
13/11/17

Comments:
Leuke bij verdienste
Parttime medewerker(ster) gezocht.

Snackland Vlaamse Friet Damrak 58 Amsterdam

Zoekt leuke Collega’s parttime dienst verband
Salaris ruim boven Horeca Cao, ben jij klant gericht, stres bestendig, en heb je zin in een leuke bijverdienste?

Mail naar snackland@chello.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.


Enjoy! Learning Email
11/08/17

Comments:
STUDIEBEGELEIDERS & BIJLESDOCENTEN GEZOCHT
Ben je op zoek naar een leuke en gevarieerde bijbaan op niveau? Bij huiswerkinstituut Enjoy! Learning in Amstelveen zijn we per direct op zoek naar STUDIEBEGELEIDERS en BIJLESDOCENTEN om ons team te komen versterken!

Voor meer informatie en solliciteren:
https://www.talentee.nl/vacancies/o0ADnbWr


Everaert Advocaten 
24/05/17

Comments:
Everaert Advocaten staat in binnen- en buitenland bekend als toonaangevend nichekantoor in het vreemdelingenrecht. Wij verbinden een klassieke, sociale praktijk met een commercieel georiënteerde, zakelijke praktijk op het terrein van arbeidsmigratie.

Ter versterking van ons bedrijvensecretariaat zijn wij op zoek naar een Junior Legal Support Assistant (m/v) voor 16 tot 24 uur per week.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het aanvragen van visa, tewerkstellings- en verblijfsvergunningen, en het onderhouden van contacten met cliënten, HR-afdelingen en instanties als ambassades en de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

Ben een nauwkeurige en communicatief sterke rechtenstudent, bevind je je in de bachelor-fase van je studie, heb je organisatorische ervaring en beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal? Neem dan contact op!

Stuur je CV met motivatie per e-mail naar Onno Bijker (bijker@everaert.nl). Voor nadere informatie kun je ook bellen (020-7523200). Everaert Advocaten, IJdok 23, 1013 MM Amsterdam. www.everaert.nl


Pieter Reintjes Email
28/02/17

Comments:
WorkyWords is gestart met workshops Gesprekstechniek. Krijg inzicht en leer toepassen. Gesprekken beginnen, voortzetten en eindigen wanneer jij dat wilt. Winnen in gesprekken. Etc.
http://www.workywords.com/nl/gespreksregie/


Sight Advocaten 
20/01/17

Comments:
Sight Advocaten zoekt pattime secretaresse c.q. alleskunner (m/v)

Wil jij ervaring opdoen met het reilen en zeilen van een advocatenkantoor? Vind je het leuk om de start van een nieuwe onderneming van dichtbij mee te maken?

Per 1 februari 2017 start Sight Advocaten, een niche kantoor op het gebied van bouw- en vastgoedrecht bestaande uit twee ervaren advocaten. Sight werkt met name voor de zakelijke markt en heeft aansprekende cliënten.

We zijn een klein maar ambitieus kantoor met moderne opvattingen. We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren, maar ook dat het werken bij Sight leuk is voor onszelf en de mensen waar we mee werken. We werken veelal voor grote zakelijke klanten.

Per 1 februari hebben wij behoefte aan ondersteuning door een parttime medewerker die allerhande werkzaamheden kan doen zoals secretariële ondersteuning, agenderen van termijnen, lay-outen, afdrukken en vermenigvuldigen van (proces)stukken, verzending van post, regelen van koeriers, ontvangen van cliënten, digitaliseren en opbergen van stukken en bestanden etc.

Onze voorkeur gaat uit naar een student rechten. Bij gebleken geschiktheid zou je op termijn ook kunnen ondersteunen bij juridisch uitzoekwerk.

We denken om te beginnen aan drie halve dagen per week. Het is een pré als je enigszins flexibel bent.

Verder beheers je de Nederlandse taal uitstekend, ben je representatief en heb je goede contactuele eigenschappen. Je neemt initiatief en werkt zelfstandig, uiteraard in overleg.
Interesse in ons vakgebied vinden we een plus.

Ons kantoor bevindt zich aan de Nachtwachtlaan 20 in Amsterdam (Oud-West).

Interesse? Stuur zo spoedig mogelijk een mail met je vragen of een sollicitatie met CV aan Saskia Könemann (skonemann9@gmail.com)
 < Previous 10
Page:
Next 10 >  


De Faculteit der Rechtsgeleerdheid (VU) is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze rubriek. Beledigende, discriminerende, racistische of anderszins onbetamelijke berichten worden echter niet getolereerd. De faculteit behoudt zich dan ook het recht voor reacties te wijzigen, in te korten of te verwijderen.